singing simpler

Här och nu

Nu är jag här

6 kommentarer

På sätt och vis så är det nog inte så många av de känner mig som skulle bli förvånade om de visste att jag har startat en blogg. Jag har alltid tyckt om såväl att skriva som att uttrycka mina åsikter, så någon big surprise borde det här kanske inte vara. För mig är det dock det.

Jag har aldrig tidigare känt någon önskan om att blogga. Tvärt om så fattade jag inte ens grejen med att läsa bloggar innan jag skaffade en smartphone. I samma veva skickade nämligen en kompis en länk till Livet sett genom rosa glasögon och jag upptäckte att det var riktigt nice att sitta och läsa  Irinas fantastiska guider på bussen. Det har gått nästan ett år sen dess och jag har naturligtvis även hittat andra guldkorn som jag följer med stor spänning. Senaste tiden har jag dock kommit på mig själv med att fundera över vad jag skulle kunna skriva om jag hade en blogg… och ikväll small det till! 🙂

Planen var egentligen att jag skulle plugga ikväll, men helt plötsligt var jag inne på WordPress och fyllde i användaruppgifter och nu har jag använt hela kvällen till att fundera över hur jag vill att den ska se ut. Jag gissar mig till att bloggen kommer att byta utseende några gånger innan jag är nöjd, för det här var kul!

Vad som ska ske på den här bloggen får framtiden utvisa. Jag kommer att låta inspirationen styra så länge det känns bra.

Känns riktigt spännande faktiskt!

Annonser

6 tankar om “Nu är jag här

  1. Tack för länken & välkommen till bloggvärlden! 🙂 Jag hoppas att den här bloggen ger dig lika mycket glädje som min har givit mig. Lycka till!

  2. Vad kul! Det här ser jag fram emot!! Stor kramar!

    • Härligt! Jag har dock en del att jobba på innan jag kan presentera lika fina bilder som dig ❤ Kanske får komma ner och och gå kurs i bildredigering snart 😉 Stor kram

  3. Härligt! Ska bli kul att följa dig lite i vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s